Welkom bij Brains2B

Brains2B is een ICT onderneming gericht op het ontwerpen van software, software componenten en het ontsluiten, converteren of migreren van legacy applicaties. Daarnaast geven we consultancy op het terrein van software ontwikkeling, component selectie en het gebruik van open source software. Zie voor een uitgebreide beschrijving onze services pagina. Op de profiel pagina kunt u meer achtergronden vinden.

Mocht u een interessant project hebben waar u onze ondersteuning bij kan gebruiken, dan kunt u ons bereiken via de contact pagina

Software Design

Populaire Programmeertalen Index gestopt

Helaas hebben we de beslissing moeten nemem om te stoppen met de PTI. De bronnen die we konden gebruiken werden minder en minder betrouwbaar en goede alternatieven waren er onvoldoende. Daar we liever geen informatie vestrekken dan onbetrouwbare hebben we besloten te stoppen. Indien we een betwrouwbare manier kunnen vinden om het gebruik van programmeertalen te kunnen meten dan komt de PTI wellicht terug.

StrongHold bricks

Brains2B heeft op basis van het succes van de powerhouse conversie naar Java StrongHold geschikt gemaakt voor conversie van andere talen: Oracle Forms en Ms Access. Daarnaast ondersteunen wij nu naast de client-server en n-tier oplossing een volledig web based oplossing op basis van java server faces. Door deze technologie├źn te combineren kunnen we de perfecte oplossing bieden voor uw legacy probleem. Op dit moment wordt gewerkt aan het Beta-testen van de verschillende oplossingen en het informatie materiaal.